sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tammikuun tasaus

Ravivuosi 2010 on nyt takana, ja Uusi Vuosi 2011 on jo pitkällä. Joonaksen Oulussa tehdyt kaksi viimeistä vuoden 2010 kilpailua näyttivät positiivista suuntaa ja loivat uskoa siihen, että kevään kilpailuista on odotettavissa hyvää mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Eka startin 10. sija loppukurvin laukan jälkeen ja toisen startin kolmas sija oli ihan mallikas suoritus. Parannettavaa jäi, mutta niinkuin Tuppi-pelissä, joskus joutuu hyvilläkin korteilla pelaamaan noloa. Mikäli ensimmäisen laukka olisi vältetty, nyt olisi paremmat saumat seuraaviin kisoihin karsintapisteiden valossa. Tämän takia Oulun ja Bodenin kisoista karsiuduimme sillä alhaisilla pisteillä kisoihin pääsy on aina så ja så.

Joonaksen "nauriin lataus" reissu Etelässä alkaa olla lopuillaan ja on aika palailla kotitallille Laivakankaalle. Suunnitelmissa on tutkailla kisoja Seinäjoki-Kuopio-Kaustinen akselilla ja/tai tehdä rahakkaita täsmäiskuja Ruotsiin, mm. Bodeniin. Odotamme innolla minkälaiset askelmerkit Maestro Jauhola luo alkuvuoden osalle, samalla kun Joonaksen "nauriin lataaja" Jari lähtee itse Etelän lämpöön, Hymyjen maahan.

Kuitenkin on syytä huomauttaa ulkopuolisia sivustomme lukijoita siitä, että Joonas on erittäin hyvässä kunnossa. Veikkaan, että aloitamme 2011 ravikauden parhaassa kunnossa kuin koskaan. Tätä väitettä komppaan parilla seuraavalla videonpätkällä tältä viikonlopulta, joita innokkaimmat fanit & hevosmiehet voivat tiirailla...On se perhana komia hevonen!