lauantai 7. marraskuuta 2009

Keskisen ravit Ylivieska

Lauantaina Jauholan Mika ja Joonatansin starttasivat eka kertaa Keskisen raveissa Pohjois-Pohjanmaalla. Lähtö 3. oli tarkoitettu Suomessa syntyneille lämminverisille, matkana 2100m ja tolpalla palkintona muikeat 500e. Ennakoissa Joonas ei kuulunut välttämättä suosikkeihin, huonon lähtöpaikan takia. Meidän paikka oli (taas) 12. ja ihmetellä pitää miten arvonnoissa käy meille aina näin huono tuuri? Mahtaako meidän arvontapallon tilalla olla takiaispallo? Kilpailuun lähdettiin haastamaan kuitenkin positiivisella taistelumielellä.

Voittoon juoksi Kari Alapekkalan ohjastama Capehill's Tiny ajalla 18,5. joka juoksi johtavan takana ja helposti peri kärkipaikan loppukaarteessa keulahevosen laukattua ja karkasi loppusuoralla pirteästi selvään voittoon.

Joonatansin pääsi 3. ulkoa 2. ulos viimeisellä takasuoralla. Hyökkäsi rohkeasti kolmatta rataa reilut 500 jäljellä ja punnersi mukavasti kakkoseksi, ajalla 19,2, muttei uhannut millään tavoin voittajaa. Sijoitus on kuitenkin tiimille hieno saavutus lähtöpaikka huomioon ottaen. Mahtavaa ! Ja kiitokset Mikalle hyvistä valmisteluista. Tästä on mainiota jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: