torstai 10. joulukuuta 2009

Boden Ravit

Joonatansin matkasi ulkomaille kisaamaan eli Bodeniin Ruotsiin. Torstain V4 raveissa lähdössä 2 juostaisiin 2140m matka ja lähtöpaikkana, yllätys, jälleen takarivistä numero 11. Kuitenkin pitkästä aikaa matkaan lähdettäisiin voltti lähdöllä.

Kun luimme ruotsalaisten tekemiä vihje Tips listoja, niissä Joonasta oltiin suosittelemassa neljännelle paikalle, seuraavin kommentein "Ei niin huono, ja syytä varoittaa, että numero 11. Joonatansin on pärjännyt hyvin Suomessa ja oletettavaa on, että vastaavanlaista yritystä on nähtävissä täälläkin." Ilmassa oli selvää kutinaa - tänään voisi olla hyvä päivä?

Kisa eteni mallikkaasti ja voisko sanoa, että käsikirjoituksen mukaan. Kärjessä avasi 3. Tornado Flight sekä perässä 2. Oh Lucky Dream. Joonas paukutti komeasti toisessa parissa ulkona, ja kun loppukaarre koitti ja maalisuora aukeni, kolmatta kohti keulaa. En usko että kenellekään jäi epäselvää voittajasta ja tällä kertaa maalikameraa ei tarvittu sillä Joonas kiisi komeasti ylivoimaiseen voittoon, hevosen mitalla! Aikakin parani mainiosti 18,0.

Todella isot kiitokset Mikalle & Joonaksen hoitajille hyvästä kisasta, niin ja paikalla olleille Kimino tiimiläisille myös.

Huom - Bodenin Youtube Video käynnistyy alta :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: