perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tornion ravit

Torstai illassa ravattiin kuuman kosteissa keleissä Laivakankaalla. Kuninkuusravi viikonlopun jälkeen oli paikalle saapunut innokkaimmat lähialueen hevostelijat, paikalla myös noin puolet Kimino tiimistä. Matkana tällä kertaa oli 1600m ryhmäajona. Vihjeissä Joonas mainittiin tulisena avaajana, jota lähtöpaikka 7 ei välttämättä suosisi, mutta jota ehdoteltiin kolmos suosikiksi. Vihjeissä myös Joonaksen kuntoa epäiltiin.

Käsikirjoitus piti paikkansa. Hyvä lähtö johtavan rinnalle, avaus puolikas 15.0 pintaan, siitä johtavan perään toiseen pariin sisälle, ja maali suoralla "jolkutellen" neljäntenä maaliin. Loppuaika meille "normaali" 16.5. Hieman teknistä kömmähdystäkin oli, että Joonaksen korvat jäi umpeen vetonarun katkettua.

Mutta ilman selittelyä: Hieman edelleen jää Joonaksesta katsojille valju maku sillä lähtösuoran esitys on edelleenkin laiskan näköistä menoa ja "taistelun ilme" puuttuu. Katsoja kommentteina ehdotettiin lepoa, kesälaidunta, hyvää ruokaa ja virikkeitä mm. kaulaa myöten virtaavassa koskessa uintia päivittäin. Joskohan tuolla systeemillä Joonaksen taistelu mieli palaisi kisoihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: