keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Oulun ravit

Äimärautiolla ravatiin kirpakassa n. -15C asteen pakkasessa 2100m ryhmäajo jossa Joonas starttasi tauon jälkeen toiseen kilpailuunsa lähdössä 4, paikalta 5. Vihjeissä Joonakselle povattiin pientä yllättäjän leimaa, ja ei se kauas jäänytkään. Toisin sanoen V. Varmanen oli huomioinut parin viikon takaisen "uuden tulemisemme" vihjeisiinsä. Hienoa!

Vihjeistä takaisin itse kisaan. Avaus oli varsin maltillinen 20,0 ja niinpä ensimmäinen kilometri lopelteltiinkin hitaalla talviajalla 22,5 Joonaksen ravatessa kuta kuinkin toisessa parissa ulkona. Kolmas puolikas olikin jo vauhdiltaan normaalimpi 17,5 Joonaksen seuratessa kuoleman paikalla hyökkivää J-P Niskasen ohjastamaa Myteniä. Loppukaarteessa Mytenin johtohevoselle vastaaminen alkoi jo tuntua ja nousu loppui, jolloin Mika joutui kääntämään Joonaksen kolmannelta ohitukseen. Tasaisen lähdön vei V-E Paavolan ohjastamana Hose Lee ajalla 19,6 ja Joonas hävisi niukasti kakkos kamppailun ajalla 19,7 jääden kolmanneksi.

Loppu turinat: Joonaksen yleisilme oli mielestäni tänään hieman "pökkelömpi" kuin tauolta palatessa pari viikkoa sitten. Loppusuoran esitys oli kuitenkin positiviinen ja mikäli ajolinjat ja tuurit olisivat tänään olleet suotuisammat oltaisiin voitosta taisteltu takuu varmasti. Silti päivästä jäi varmasti kaikille ihan hyvä ja positiivinen fiilis. Ja seuraavaan kisaan sopivasti nälkää parantaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: