lauantai 27. elokuuta 2016

Perjantai hiitti

Taas perjantaina 26.8 oltiin radalla hiitillä. Tälläkin kertaa ajettiin tuplahiitti, niin kuin edelliselläkin viikolla ja lisäksi tallilta oli Zefyr kaverina. Ensimmäinen hiitti oli 2100m 1.30 aikaan ja toinen 2100m hiitti ajettiin noin 1.20.
Leksan ravi oli selvästi parantunut Ismon käsittelyn jälkeen! Pientä kankeutta oli taas alussa, mutta lopussa ei mitään ongelmaa. Tällä kertaa radalla oli myös paljon muita hevosia yhtä aikaa hiitillä ja saatiin samalla todettua, että ruunaus on todellakin rauhoittannut Leksan, eikä mitään huutelua enää kuulunut. 
Kaikki siis näyttää tällä hetkellä Ylivieskaa varten hyvältä!





1 kommentti:

  1. Tere!
    Ylivieskaa varten viritettiin,mutta pisteet ei riittäneet..oltiin ensimmäinen sarjasta tippuja!
    Minkäs sille voi ,kun 5 viimeistä starttia listalla näyttää,kuin varpusparvi pöntössä!

    Päätettiin ilmoittaa tornioon johon päästiin mukaan..haasteena saatiin 8 rata ja uusi kuski,kun Niskanen/Jaara oli varattu..on siinä lähdössä muutama muukin juoksia mukana..
    No Kuskille pitää antaa ehdottomasti ajo-ohjeet ja näin tullaan tekemään!Nyt on pikku pakko pärjätä tai tulee hikinen syksy kilpailuttamisen suhteen..Pistetilanteen huonontuessa joudutaan ilmoittelemaan epäsopiviin sarjoihin ja voidaan jopa tehdä uran pohjanoteeraus,kun joudutaan ilmoittamaan Halsuan ja Vieremän paikalliraveihin,joissa ei palkintosummat päätä huimaa(Halsua voitto 100e ja Vieremä 160e),matkalla ei kannata kahvin kanssa ottaa kovin isoa rähmäviineriä tai jää tappiolle..voitto nuissakaan raveissa ei ole itsestäänselyys..
    Luotto on kova kumminkin Leksaan ja kyllä se Vesa käskyttää,kun ohjeet saa..jospa Leksa vähän yllättäs jo lähdössä ja sais kohtalaisen paikan 2 ratalta niin kyllä se sitte kiertää..
    Niskanen ja Jaara kyllä tietää kiertäjä Leksan,joten tietävät olla varuillaan..(Niskanen 12 paikalla,joten ei häävi sekään).Lyötynä ei ole ennenkään lähdetty matkaan,eikä lähdetä nytkään..!
    Kimino Teamin on aika herätä ja syttyä liekkehin
    synkässä syksyssä!Täältä tullaan ja lujaa..
    Varpusparvi muuttuu Kurkiauraksi!
    T.Jari

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: