sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Tornion ravit

Laivakankaalla ravattiin pilvipoutaisessa säässä ja Joonas esiintyi neljännessä lähdössä, V4 pelin avauskohteessa 2100m ryhmäajossa. Lähtöpaikka 10 sekä viisi päivää aiempi Bodenin reissu ei ainakaan omistajissa herättänyt isoja toiveita vaikkakin vihjeissä Joonasta laitettiin lähdön kakkos suosikiksi. Positiivisesti myös esittelyssä huomasimme Joonaksen yleisilmeen ihmeen pirteäksi. Avauspuolikas mentiin todella kovaa 11.0 aikaan Kari Ala-Pekkalan Road Trip:in painaessa kaasua. Joonas avasi mukavasti ja oli letkassa mukana viiden joukossa. Kova avaus kuitenkin kostautui ja toinen puolikas lopeteltiin suosikin J.A.Jackin nimiin 15.0. Antti Ojanperän ohjaamana J.A.Jack kellotti myös kolmannen puolikkaan nimiinsä ajalla 17.0 Joonaksen aloittessa nousuaan kolmatta kohti kärkeä.

Nousu kantoi ja kantoi ja maisema vaihtui. Maalisuoralla Joonas oli kärkikaksikosta yli hevosenmitan jäljessä mutta metri metriltä ero kapeni. Maaliin tultiin kolmen hevosen voimin rinta rinnan ja voittajaa jäätiin odottelemaan maalikameran kuvan vahvistuttua.

VOITTO! Samalla kuittaantui Bodenin pettymys ja Joonaksen täyden matkan ennätys parani uusiin lukemiin. 16.7. Kyllä oli paikalla ollelleilla Kimino teamin jäsenillä naama messingillä. Jälleen kerran pääsi Mika ja Joonas yllättämään meidät hyvällä esityksellä. Kiitokset todella hienosta suorituksesta.

1 kommentti:

  1. Moi!On pikkusen poika meno päällä noissa kuvissa....Joonaksen hienoin kisa tähän mennessä kaikilla osa-alueilla 10 Suoritus!!!
    Erityis kiitosta annan tuosta loppusuoran ilmeestä joka on ollut hakusalla....Nyt ei annettu tuumaakaan periksi!!!!
    T.Jari

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: