tiistai 5. lokakuuta 2010

Rovaniemen ravit

Joonatansin kisasi Rovaniemellä illan troikka lähdössä 3100m matkalla. Lähtö oli K-Maatalous Black Horse Cup osalähtö, joten jännitettävää riitti tasaisessa seurassa. Juoksun kulku oli hieman erikoinen sillä ensimmäiset pari kierrosta mentiin hiljaa, ensimmäinen km vain 21,0. Lopussa vauhti parani ja kisan voitti Hiphopper Ari Kelan ohjastamana ajalla 18,2. Joonaksen loppusijoitus oli kuudes ajalla 19,6.

Loppu jutinat: Jälleen tälläkin kertaa Joonaksen kisaa häiritsi edellä menevät, nyt kolmanneksi venynyt Joe's Bigger Bang, joka John Östmanin ohjastamana loppukaarteessa ensin pakitteli ja sitten venytteli eteenpäin, samaan aikaan Mikan pyytäessä lisää vauhtia. Näinpä Joonas sortuikin laukalle ja tippui sijalta viisi, sijalle 12, mutta kuitenkin paikkasi hienolla loppukirillä kuudennen sijan. Viimeisen 200m Joonas tuli loppuun todella kovaa!

Positiivista: Kisasta jäi positiivisena mieleen Joonaksen loppukiri. Reitit ei tänään auenneet ja juoksun kulku oli mitä oli. Positiivista oli myös erään "partaniekan" kiinni saama Troikka peli, kertoimella 594, onneksi olkoon Kiiminkiin!