sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tornion ravit

Joonatansin avasi kotimaan ravinsa kaudella 2011 Tornion Laivakankaalla kotiradallaan. Vihjeissä meille povattiin 12. sijaa ja matkaan lähdettiin 20m takamatkalta joten senkin osalta kisassa olisi paljon näytettävää. Vastus oli paperilla todella kova.

Joonaksen avaus oli tavanomaista pehmeämpi ja avauspuolikasta mentiin hevosletkan viimeisten joukossa. Vauhdiltaan eka puolikas oli vain 18,0 luokkaa eikä kilometrin ajaksikaan saatu kuin 18,5. Toinen kierros oli hieman vauhdikkaampi jonka alussa Joonas käänsi kolmannelle kärjen tavoittelijoiden perään. Takasuoran lopussa näytti vielä kohtuulliselta mutta kun kaarteeseen käännettin jo neljännelle oli aika selvää ettei sieltä tulla kärkeen millään. Joonakselta loppui happi ja energia tällä kertaa jo ennen loppusuoran alkua, ja maaliin köpöteltiin reipasta lenkkivauhtia, ravilla kuitenkin, sijalle 10 ajalla 19,0. Voiton vei Emily Sonik Antti Teivaisen ohjastamana ajalla 18,0.

Vaikka silmälasit olisi nyt minkä väriset tahansa, viimeisen 300m esitys Joonakselta oli väsynyt sekä jotenkin haluton ainakin katsojan silmään. Ulkoratojen takia matka alkoi painaa eikä paukut riittäneet parempiin sijoituksiin. Leuka rintaan ja kohti uusia haasteita Rovaniemelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: