maanantai 28. maaliskuuta 2011

Uudet tuulet puhaltavat

Joonatansin muutti reipas viikko sitten Taipaleen Tallille vuokralaiseksi, sopimus muotoa "toistaiseksi". Talli sijaitsee Kiimingin keskustasta noin 8.5 km Huttukylässä jossa olosuhteet ovat mainiot. Lukijat varmaankin muistavat että teimme pienen "koeponnistus" visiitin jo tuossa vuodenvaihteessa samaisessa paikassa. Uudessa tallissa on loistavat mahdollisuudet ulkokarsinoissa pitoon, joka ainakin Joonaksen tapauksessa on kokemuksen mukaan ollut hyvä piriste normaaliin treenaukseen. Ympäristö, niin ulkona kuin sisälläkin, on vaihtelevampi ja enemmän/lisää virikkeitä tarjoava. Lisäksi hoitohenkilökunta on ammattitaitoista. Eli hevosen omistajan näkökulmasta kaikki palaset ovat kohdillaan. Meillä on myös uusi mies valmentajana, lupaava tulokas jopa vuoden 2011 valmentajaksi, "Jofa Suitsi" jonka henkilöllisyyden jätän pikkuisen salaisuudeksi tässä vaiheessa. Ensi keskiviikkona sitten nähdään päivän kunto missä tällä hetkellä Joonaksen kanssa mennään kesää kohti, ja luotan siihen ettei Varmasen Vesa ole tälläkään kertaa sen enempää hereillä kuin aiemminkaan. Koska lukijoiden joukossa on "pelimiehiä" niin enpä annakaan yhtään tämän tarkempia vihjeitä :-)

Samassa yhteydessä vilpittömät kiitokseni Jauholan Mikalle pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Ollaan yhdessä koettu niin myötämäkiä kuin hieman myös vastamäkiäkin, mutta sellaista se hevosurheilu loppujen lopuksi on. Toivotan Mikalle koko Kimino tiimin puolesta tsemppiä ja hyvää jatkoa tuleviin kauden 2011 koitoksiin!

2 kommenttia:

  1. Tallin henkilökunnan puolesta tervetuloa Joonas ja koko tiimi, ja kiitokset "mainoskommentista" tallimme toiminnasta. Toivomme menestystä ja onnea tällä haastavalla uralla, saralla missä on niin myötäistä kuin vastaistakin.

    VastaaPoista
  2. Voi että ku sais lasketella vain myötäistä,
    vastamäessä tahtoo tulla hiki!Niin se Joonaskin tuumais jos osais puhua.
    Huomenna se nähdään mihin suuntaan mäki on kallelaan...

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: