perjantai 29. huhtikuuta 2016

Leksa lensi äimärautiolla uuteen ennätykseen 1.15.4!

Jälleen kerran lähtöpaikkaa ei voi kehua ja peränpitäjän paikka oli odotettavissa!
Leksan näyttöjen perusteella tiedettiin, että ei se välttämättä haittaa näissä karkeloissa..
Lämmityksestä näki jo, että ravi käy ja moottori käy kaikilla pytyillä, V8 hörisi jo katoksella siihen malliin tammojen perään, että oripoika on tänään hereillä!

Itse starttiin: Lähtö sujui odotetusti ja peränpitäjänä oltiin,ensimmäisen 500m väliaika(12.0) sai suut virneeseen..Eka kiekka 14,5 ja sitten vasta Leksa aloitti kilpailemisen...
Mauri käänsi oikeasta ohjasta Leksan kiertämään kolmatta rataa. Kun lähdettiin toiselle kierrokselle, eteen nousi töttöröimään porukkaa joten 800m ennen maalia Maurin piti kääntää jo neljännelle ja sitten alkoi maisema vaihtua.
Leksa tuli ihan omaa vauhtia takasuoran ja oli jo kärjen tuntumassa viimeiseen kurviin tultaessa. Johtavan takana matkustanut Frazier Boko paiskasi johtavan ohi ja lipui voittoon, vaikka Leksa lähestyi metri metriltä. Hoppee ei oo häppee,kun aika kirjattiin tauluun...jos lähdöstä tehtäisiin elokuva, eka osassa näkyisi kaksi hevosta ja toisessa osassa loput!
Jokainen joka ymmärtää raviurheilusta jotain, tietää että Leksa teki hirmu juoksun!
Talven treenit menivät putkeen ja tulokset rupeaa näkymään. Hirvittävällä loikalla Leksa menee eteenpäin ja kaikin puolin paketti on kasassa, valmennus, ohjastaja, Kimino Team ja 
ennenkaikkea Leksa joka tekee työn!
Nyt on tarkkaan harkittu kehitystyö tehty, taulu on kunnossa ja pisteet riittää vaativampiin tehtäviin. On aika ruveta ajamaan rahalähtöjä, josta saa muutakin kuin lämmintä kättä!
Leksa tullaan näkemään T76 ja nuorten lähdöissä, eikä Bodenkaan ole pois suljettu!
Jatkossa toivotaan arvontakoneeseen pallot 2,3,4,9 ja 10!

Tulokset
©Jari Pulkkinen

©Jari Pulkkinen

©Jari Pulkkinen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: