keskiviikko 18. toukokuuta 2016

14.5 Oulun 76-ravit

Leksa juoksi lauantaina Oulussa kyvyt esiin-divisioonakarsinnassa. Lähtöpaikka oli taas "vaihteeksi" huono 12. Alun jälkeen tehtävä oli mahdoton, kun Leksa hölkkäili omissa maailmoissaan ensimmiset 500m. Loppusuora oli tyypillistä Leksaa, lentäen perille, mutta tällä kertaa huonolta lähtöpaikalta se riitti vain 6 sijaan ajalla 16,9.
Pohdintaa tuli myös ruunauksesta, mutta seurataan miten Leksan keskittyminen kesän myötä muuttuu. Tällä hetkellä ainakaan se ei vielä ole tarpeellista.


©Jari Pulkkinen

©Jari Pulkkinen

©Jari Pulkkinen

1 kommentti:

  1. Voi Leksaa ja päässä soi haavemaa..tuommoista se on ,kun rakastuu tammaan..lähtee liikkeelle kuin kuminauhalla vedettäs..muistuttaa todellakin sunnuntai ajelua aluksi..kieltämättä vastuskaan ei ollut tällä kertaa helpoimmasta päästä niinkuin ei lähtöpaikkaan ja siksi ei ole varaa antaa tasoitusta noin paljon lähdössä jos mielii totoon!
    No kansalaiset,elkää tehkö vääriä johtopäätökisiä tuosta kisasta..saattoi jäädä vielä pateja piippuun..
    meidän tähtäin on ollut ensi maanantain 23.5 Nuorten sarjassa,jonka myös Mauri tiesi..Siihenkään kisaan arvontakone ei halunnut meitä helpottaa,kun arpoi paikan 11..(haaveena paikka 2),mutta siitä ajetaan mikä annetaan..
    taas kierrellään,mutta jospa kärki ei olis tällä kertaa liian kaukana..3000e tikulla maistuis aika makialle..
    T.Jari

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: