keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Oulun ravit 23.5

Maanantaina Leksa juoksi taas Äimärautiolla. Lähtö oli 3-4 -vuotiaille tarkoitettu nuorten sarja 2016 lähtö. Leksalla taas huono lähtöpaikka ja perinteiseen tapaan se jäi hännille, mutta tällä kertaa ei ollut sentään ihan viimeinen ensimmäisessä kaarteessa! Nyt viimeisen takasuoran alussa oli muita hevosia ulkoradoilla, eikä Leksa päässyt heti ulos. Perinteinen kirikin siis jäi melko vaisuksi. Loppukaarteessa Leksan edellä ollut hevonen laukkasi ja mitä teki Leksa vähän myöhemmin...hyppäsi myös laukalle kahdesti maalisuoran auetessa....tulokseksi tuli tällä kertaa siis HLL. Maurin mukaan Leksa oli tehnyt jonkun oman kiemuran, mistä sitten pomppasi laukalle. Harmillisia tälläiset, mutta kuuluu raviurheiluun. 


©Jari Pulkkinen


©Jari Pulkkinen


©Jari Pulkkinen


3 kommenttia:

  1. Odotukset oli todella kovat tässä lähdössä ja pidetiin tätä meidän päälähtönä tähän mennessä,mutta näinhän se
    tahtoo olla,kun odotukset on kovat niin tulee epäonnistuminen ja päinvastoin...Vielä hieman palaten lähtöön..minusta Mauri nukkui etusuoralla sen verran,että takana olleet hevoset pääsi tukkimaan kolmannen radan..Leksa ei tee rytminvaihdosta kovin nopeaa,joten diiseli pitää heristää vauhtiin hieman ennakoiden muiden liikkuihin..myös tämän johdosta Leksa joutui kiertoon neljännelle viimmeisessä kurvissa ja Mauri oli ottanut laukan enämpi omaan piikkiin kuin Leksan..Leksa oli ajautunut kurvissa kaltevalta osittain tasaiselle,jonka johdosta jalat sekosi ja harvinainen laukka yllätti kaikki..Mauri keuhui Leksan olleen paremmassa kunnossa kuin kyvyt esiin lähdössä!Vahinkoja sattuu ja Kimino Team jatkaa pää pystyssä kohti seuraavaa starttia..Leksa on kunnossa ja tiedämme,että menestystä kyllä tulee jatkossakin!
    T.Jari

    VastaaPoista
  2. No nyt kakkospaikka.,kerrankin kimono teamia lykästi arvonnassa odotukset ykköspaikasta melkein varmaa ihan jo kakku maistuu suussa ja vielä on seinällä voittaja taululle tilaa...onnea koko hienolle teamille...,.

    VastaaPoista
  3. No nyt kakkospaikka.,kerrankin kimono teamia lykästi arvonnassa odotukset ykköspaikasta melkein varmaa ihan jo kakku maistuu suussa ja vielä on seinällä voittaja taululle tilaa...onnea koko hienolle teamille...,.

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: