keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Sunnuntai ajelulla

Sunnuntaina käytiin ajamassa rento palauttelulenkki. Samalla tuli testattua ja toimiviksi todettua uudet koppakärryt! Kyydissä siis Jaana ja Terhi. Video on kuvattu GoPro-kypäräkameralla. Kamerakin oli ensimmäistä kertaa käytössä ajaessa ja sekin todettiin toimivaksi ratkaisuksi, eli videoita on luvassa jatkossakin!
Alussa pientä kiemurtelua, mutta ei välitetä siitä ;) 



2 kommenttia:

  1. Hyvä tytöt..hienoa kuvamateriaalia palauttelulenkistä!
    Nyt pääsee koppakärryt oikeuksiin..ei ollut turha ostos.. porukasta löytyy myös valokuvausexpertti,joka oli satsannut kypäräkameraan..Onneksi Jaanalla pysyy järki päässä,kun saa ohjat käsiin,eikä rupea kaahailemaan palauttelulenkillä..monella tulis mieleen,että kokeillaampa vähän miten kavio lentää!Monenlaista taitajaa löytyy tästä porukasta..vois sanoa,ettei sormi mene suuhun missään tilanteessa..
    Lisäksi into ja jännitys millä porukka seuraa Leksan suorituksi on mahtavaa,myös huumoria ja viiltäviä analyyseja löytyy ...
    Voin sanoa,että tätä porukkaa on ilo vetää..
    Jaana varmaan antaa koppakärryllä kyytiä kimppalaisille jos joku haluaa päästä tutustuun uusiin ulottuvuuksiin..vois vaikka harkita ajelutuspäivää kaikille halukkaille..
    Ella tuli viereen nauramaan ja sanoi,että tuo kuulostaa sille kuin kaikki ois pikkupoikia..
    No,kyllähän me välillä ollaan..
    T.Jari

    VastaaPoista
  2. Joo..Jari kyllä kiteytti ajatukset porukasta Ella varsinkin...kävijämäärä lähestyy tuhatta kiminon sivuilla, taitaa olla faniporukalla kova kiinnostus meidän toimintaa kohtaan..mutta maanantain lähtöä jännityksellä odotellaan..olipa soppeli musiikki tuossa Jaanan videossa..

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: