lauantai 2. toukokuuta 2009

Mikä Kimino Team on?

Me Kimino Team jäsenet toivotamme sinut tervetulleeksi uuteen blogiimme, ja toivomme että viihdyt juttujemme parissa! Olemme tiimi ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita raviurheilusta ja hevosista, kotipaikkamme on Kiiminki.

Ensimmäinen omistamamme tamma Miracle Touch menehtyi äkillisesti maaliskuussa 2009 juuri lupaavan kilparaviuran kynnyksellä. Uusi hankintamme ruuna Joonatansin ravasi komeasti koelähdössä Oulussa 23.3.2009 ja avasi ravikilpailunsa samaisella radalla 5.4.2009 sijoittuen hienosti kolmanneksi haastavissa rataolosuhteissa. Olemme ylpeitä saadessamme kertoa Teille kokemuksistamme ja viimeisistä tapahtumista. Seuraamme "Joonaksen" varttumista Tornion Laivakankaalla määrätietoisessa Mika Jauholan valmennuksessa.

"Hyvä kuva on parempi kuin tuhat sanaa". Tätä ohjetta noudattaen jaamme kuvallista aineistoa, ja uutisia ja kirjoituksia säännöllisen epäsäännöllisesti. Toivottavasti voimme jakaa edes osan mielenkiintoisista kokemuksistamme !

3 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille. :)

    Vaikka uudella järkkärillä riittääkin pikkelsejä, kannattaa vähän pienentää noita kuvia ennenkuin lataa sivulle. Tuokin Tornion kuva täyttää parikin näytöllistä ;)

    H.

    VastaaPoista
  2. Sitten noissa oikean laidan otsikoissa on jotain hassua kun ne eivät ole oikein luettavia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista Hannu!

    Bloggerin fontistosta Verdana ei näytä oikein toimivan Microsoftin Internet Explorerissa tai Opera selaimissa. Mozillassa näkyy melko hyvin. Silti tämä alusta ei tarjoa mitään fiinejä "säätö & tuunaus" mahdollisuuksia. Mitä tulee pixeleihin, niin myös uuden Nikonin kanssa on edelleen opettelemista. Pyrinmme jatkossa parantamaan myös kuvienn kokoa enemmän käyttäjä ystävälliseksi.

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: