perjantai 22. toukokuuta 2009

Rovaniemen ravit

Torstaille oli ladattuna paljon tunnelmaa. Mahtava ravi sää, +18C lämmintä ja aurinkoista. Kimino Team:in uudet kesäpaidat laitettiin eka kertaa "laitumille" Mäntyvaaraan. Lisäksi oli ilmassa melko suuret odotukset Joonakselle lähtöön 2, edellisen viikon Tornion hienon juoksun perusteella. Vaikka lähtönumero 12 enteilikin haastetta kisaan, paljon muuta hyvää kerrottavaa kisasta ei sitten uusien paitojen ja sään lisäksi jäänytkään.

Joonas taipui loppusuoran laukkaan, juuri kun näytti siltä, että hyvistä sijoista päästään vielä taistelemaan hyvin alkaneella loppu kirillä. Koko 2100m matka sujui jotenkin tukkoisesti ja Joonaksen loppuaika 21,7 kertoo sen, että kaikki paukut jäivät tällä kertaa piippuun. Sijoitus päivän kunnon mukaan ansaitusti kahdeksas kohtuu tasaisessa lähdössä missä huippuajoilla ei paistateltu. Lähdön voitti 8.Sunday With You Jouni Kaan:in ohjastamana ajalla 20,4.

Ehkäpä lepo auttaa Joonasta herkistymään seuraavaan koitokseen.

1 kommentti:

  1. Aika viiltävän hyvä analyysi!Kilpailut ei ole aina yhtä juhlaa,mutta uskon Joonaksen palaavan seuraavaan kisaan rautaisessa kunnossa,milloin se tapahtuu on vielä hieman hämärän peitossa.

    VastaaPoista

Kommentoi juttua: