sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Tornion ravit

Joonatansin starttasi tänään ensimmäistä kertaa ryhmä lähdössä 8, numerolla 1 ja ohjaimissa valmentajamme Mika Jauhola. Auton lähestyminen tuotti hieman haasteita sillä uusi tilanne ja sisärata selvästi oudoksutti. Starttipaikasta ei ollut ainakaan mitään suurta hyötyä ja niinpä matkaan päästiinkin neljäntenä letkan perään keulilla 4.Count Gold ja perässä 3.Whiting ja 2.Amok. Ensimmäinen 500m paineltiin hyvään aikaan 13.0 ja kierros päätettiin 16.0 tahdissa joka enteilisi hyvää loppuaikaa.

Ensimmäisen kierroksen loppusuoralla Mika paranteli asemiaan kolmannelta sisältä toiseen riviin ja lähestyi edelleen johtavaa Count Goldia. Kolmas puolikas lopeteltiin aikaan 17.5. Tavaramerkkimme "pirun pitkä kiri" alkoi purra ja Joonatansin siirtyi noin 300m ennen maalia ohi ja kärkeen. Sata metriä ennen maalia Hanna Rannan 11.Little Joy pääsi kuitenkin yllättämään (tällä kertaa) loppu nykäisyllään ja kiri voittoon hyvällä ajalla 17.2. Joonatansin juoksu näytti erittäin hyvältä läpi kisan ja aika yllätti tiimin positiivisesti ollen 17.6! Erinomainen saavutus ensimmäiseen ryhmälähtö kisaan!

Onnittelut myös päivänsankari Mika Jauholalle oivallisesta taktiikasta ja päivän menestyksestä eli yhteensä kolme voittoa ja nelos piste sija muissa lähdöissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: