keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tornion Ravit

Tällä kertaa ravattiin jälleen Laivakankaalla, Joonaksen kotiradalla. Lähtömme 10 venyi myöhäiseen iltaan ja yllätys lähtöpaikka oli normaalia parempi, numero 4. Kuten normaalisti Joonas ampaisi lähtöauton takaa matkaan ja keulaan, jolloin muilla oli tekemistä perässä pysymisessä. Bwt Digger sortui Joonaksen kyydissä pitkään laukkaan ja oudosti koukkasi Joonaksen edestä, pilaten samalla meidän kisan. Joonas sotkeutui myös askeleissaan ja tippui lähdön hännille sijalle 8. Ettei vain olisi tullut jopa etujalkoihin osumaa, niin läheltä kaarteessa mentiin?

Avauspuolikas päättyi aikaan 17,5 ja ensimmäinen kierros päätettiin 20,0 Joonaksen ravatessa hyvin kolmannessa parissa sisällä.
Kirikierroksella vauhti pikkuisen hidastui, kolmas puolikas saatiin aikaan 20,5. Loppusuoralla ei kuitenkaan vapaita linjoja Joonakselle löytynyt. Jäimme tällä kertaa sijalle 6, loppuajalla 20,0. Voiton vei numero 8. Boss Heel ajalla 19,8.

Jos nyt lopuksi jossitellaan, niin vauhdin suhteen meillä oli voitto näpeissä. Alkukiihdytys näytti, että Joonaksella kyytiä piisaa ja hevonen on kunnossa aiempien kisojen pienistä takapakeista huolimatta. Lähtölaukka johon, voisko sanoa meidät "pakotettiin", pilasi hyvän tuloksen eikä kirikierroksen kolmannen parin sisälinjalta väyliä oikein auennut voitto kiriin.

Loppujen lopuksi kisasta jäi positiivinen sivumaku ja nälkä kasvaa seuraaviin koitoksiin. Hyvä Pojat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: