lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tornion Ravit

Ryhmäajo lähdössä numero 8 juostiin 1600m matka aurinkoisessa ja helteisessä säässä Tornion Laivankaalla, kotiradallamme. Joonaksella ei taaskaan ollut paras mahdollinen tuuri ainakaan lähtönumeroiden suhteen kun arpa antoi numeron 8. Vastus oli tasainen muttei ollenkaan ylivoimainen, ainakaan aikojen tai saavutusten perusteella, mitenkään vastusta vähättelemättä.

Auton takaa ampaistiin matkaan ja Joonas sai kohtuullisen lähdön vaikkakaan ei taaskaan puomille lähestyminen mennyt maallikon silmin jouhevasti. Takaa kierreltyään ekapuolikkaan kohdilla Joonas nousi kärkikahinoihin, mutta pakitti johtavan Babayan taakse sisälle. Eka puolikkaan aika 16,0 josta toinen puolikas hieman hidastui aikaan 19,5. Loppusuoralle päästiin hyvistä asemista. Joonakselle aukeni keskeltä kiritilaa ja kakkos paikka hävittiin niukasti, kolmannen puolikkaan ollessa 16,0. Joonaksen sijoitus hienosti kolmas ajalla 18,4. Voiton piti Babaya J-P Niskasen ohjastamana ajalla 18,2.

Lopuksi lauantain jossittelut: Huonoa kisassa oli se, että kakkos paikka hävittiin niukasti jolloin ainakin allekirjoittaneella kusasi kaikki lähdön muhevat kaksarit. Hyvää kisassa oli Joonaksen kolmas sija. Nälkää ja voimia edelleen jäi seuraaviin koitoksiin. Kysymysmerkki oli Fintoton kuvassa näkyneet hevosenkengän symbolit, ehkäpä niihinkin löytyy merkitys valmentajan toimesta myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi juttua: